Teokset

Maalaan teokseni tavallisesti sarjoissa. Maalaussarjassa kaksi tai useampi taulua muodostaa kokonaisuuden, jossa yksittäiset, eri kokoiset ja jopa eri muotoiset teokset rakentuvat yhdessä sarjaksi, joka kertoo yhtenäisen tarinan tai ne liittyvät muutoin samaan teemaan. Sarjan teokset toimivat kodin taiteena myös yksittäin.

Kysy rohkeasti viestillä! Tuoreimmat maalaukset julkaisen aina ensimmäisenä instagramissa.  

Kuinka ostat taidettani?

Myyn taidettani pääsääntöisesti Instagram-tililläni sekä Facebookissa. Tiedustele viestillä vapaita tauluja. Vain pieni osa valmiista tauluista ehtii esille somessa tai kotisivuilla.

Tavoitat minut nopeimmin somen kautta, yhteydenottopyynnöllä tai sähköpostilla. Näyttelyihin tulevat teokset julkaistaan aina vasta näyttelyn alkaessa ja myydään näyttelyn aikana tai sen jälkeen. 

Kaikkein kattavimmin näet taidettani instagramissa, ja siellä myös saat ensimmäisenä tiedon uusista myytävistä teoksista. 

Maalaussarjat


Syvät vedet on sarja merensävyisiä maalauksia jotka ovat saaneet inspiraationsa valtamerestä, rannikoista, koralliriutoista ja hiekkarannoista. Teen sarjaan edelleen uusia maalauksia, myös tilauksesta. 

Tässä on rakkaus -sarja on maalattu syksyllä 2020 ja keväällä 2021. Teossarja on minulle syvästi merkityksellinen.

Sielunmaisemat on maalattu vuonna 2020. Teokset olivat näyttelyssä elokuussa 2020 Vantaan Tikkurilassa.   

Kiinnostaako oma taideteos tilaustyönä?