Toimitus- ja palautusehdot

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Toimitus tapahtuu pääosin matkahuollon lähellä-pakettina, ellei muuta sovita. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-4 viikkoa tilauksesta riippuen. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Myyjä ilmoittaa tuotekohtaiset toimituskulut kaupasta sopiessa ja seurantakoodin kun tilaus on lähtenyt matkaan.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa myyjälle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautukset

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä myyjään ja kysy palautusohjeita. Palautusta ei saa tehdä ilman että asiakas on yhteydessä verkkokauppaan. 

Mahdolliset palautuskulut maksaa tilaaja. Tuotteen palautus on tehtävä vastaavalla tavalla sekä pakattava vastaavalla tavalla kuin se on asiakkaalle toimitettu, jotta tuote ei vioitu palautuksen aikana. Ilmoitathan etukäteen kirjallisesti palautuksesta sekä liitä mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten. Palautuksissa ei hyvitetä tuotteen posti- tai muita ylimääräisiä kuluja. 

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse (lepisto.riina@gmail.com).

Myyjällä on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä mahdollisimman nopeasti sähköpostilla. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.