Pysähdytään

"Näyttelyn teokset ovat syntyneet vuosina 2020-2023. Nämä vuodet ovat olleet elämäni vaikeimpia menetettyäni puolisoni. Onkin ihmeellistä, kuinka paljon maalauksissa on valoa ja värejä, rauhaakin. Olenko etsinyt maalatessa sitä, mitä elämässäni ei muuten ole ollut tarpeeksi?

Maalaan öljyväreillä ja akryyliväreillä puuvillakankaalle tai paksulle akryylipaperille. Osassa teoksissa on käytetty struktuurimassaa, jolla voi luoda kolmiulotteisia muotoja teoksen pintaan. Maalauksistani suurin osa syntyy ilman tarkkaa suunnittelua. Aloitan maalauksen valitsemalla sen värin, jonka haluan maalata eteeni kankaalle juuri siinä hetkessä. Värit ovat minulle tärkeä elementti, joilla luon tunnelmia ja välitän tunteita. Minulle on tärkeää, että taiteeni äärellä tunnelma on turvallinen ja levollinen.

Toivon, että teokseni tarjoavat sinulle tilaisuuden pysähtyä hetkeksi tähän hetkeen. "

Teokset ovat myynnissä. Ota yhteys sivun alalalidassa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai somen kautta, jos haluat jonkun maalauksista omaksesi. 

lepisto.riina@gmail.com


"Vanha Niemen kyläpuoti

Idyllinen Kyläpuoti on kesäisin auki oleva vanha kunnon sekatavarakauppa, joka löytyy Ikaalisten Isoröyhiöstä Luhalahdentien varrelta.Historian havinaa henkivät seinät ja tiski tuovat tuulahduksia menneiltä vuosikymmeniltä. Onhan puodin tiloissa kauppa toiminut ensimmäisen kerran jo vuonna 1906.


Kahvila Ingrid

Kahvila palvelee vanhassa pirtissä, tiloja löytyy myös ulkorakennuksista sekä pihapiiristä.
Tule nauttimaan herkullisia vohveliannoksia, esim. jäätelön ja kausimaun tai suolaisen täytteen kera.Kahvilastamme on saatavilla lähialueen tuotantoa ja kahvin valmistamme meillä jauhetuista kahvipavuista.

Myynnissä olevat tuotteemme ovat pääsääntöisesti gluteenittomia ja itse valmistettuja."

Vanha Niemen Kyläpuoti Oy
Luhalahdentie 1991
39410 LUHALAHTI


https://www.kylapuoti.fi/

Tee varaus taideteoksesta

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.